S.C. IdeeaTour S.R.L.
Home Contact
Cazare Circuite Sejururi Turism Rural Bilete de avion Rent a car Autocar
Bulgaria: Balchik
Excursie la Balchik  

Bulgaria: Nessebar
Excursie la Nessebar  

Bulgaria: Veliko Tarnovo
Excursie la Veliko Tarnovo  

Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Burj Al Arab  
Statele Unite ale Americii: New York
Shopping la New York  

Oferte
Regiunea Salzburg (Europa Sportregion)  » Salzburg
Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - VACANTA IN AUSTRIA - SKI AUSTRIA SALZBURG Hotelul este situat in Centrul istoric al orasului, principalele atractii turistice fiind la doar cateva minute de mers pe jos de hotel.

Masa: Mic Dejun

REVELION AUSTRIA 2009 - VACANTA LA SKI IN AUSTRIA Hotelul Altstadt Radisson Sas este situat ultracentral, intre raul Salzach si centrul istoric.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - VACANTA IN AUSTRIA - SKI AUSTRIA SALZBURG Hotelul este situat in centrul orasului Salzburg, aproape de locul de nastere al lui Mozart, in partea opusa Castelului Mirabell.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat in inima orasului, la mica distanta de mers pe jos de centrul vechi al Salzburgului.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat la poalele Muntelui Kapuziner, la cateva minute de centrul orasului vechi, la 5 km de aeroport si la numai 100 m de statia de autobuz

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat in centrul orasului, langa Gradinile Mirabell, in partea opusa Centrului de Congrese din Salzburg, la mica distanta de pitorescul Centru Vechi.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat la periferie, intr-o zona cu multa verdeata; centrul orasului se afla la cateva minute de mers cu masina ori cu autobuzul.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat in partea opusa Garii centrale din Salzburg, fiind un ideal punct de plecare pentru vizitele la cumparaturi, precum si pentru excursiile in centrul istoric al orasului.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat la 8 km de centrul orasului, fiind un perfect punct de plecare pentru excursiile in imprejurimi.

Masa: Mic Dejun

REVELION AUSTRIA 2009 - VACANTA DE IARNA LA SKI IN AUSTRIA Hotelul Goldener Hirsch este situat in inima orasului vechi, aproape de principalele atractii turistice si de Raul Salzbach.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotel Hofwirt este situat central la sfarsitul zonei pietonale Linzer Gasse la cateva minute Gradinile Mirabell.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2009 Hotelul este situat in centru, langa Gradinile Mirabell si Centrul de Congrese.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat in centrul orasului, aproape de Vechiul Oras, la 200 m de mijloacele de transport in comun si la 15 min de mers pe jos de gara si de Centrul Expozitional.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotel NH Carlton este situat central langa Gradinile Mirabel la cateva minute de casa compozitorului Mozart.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat in centru, aproape de Centrul Vechi al orasului si de gradinile Mirabell.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN LA SALZBURG - REVELION SALZBURG 2009 Hotelul Sacher Salzburg este situat pe malul raului Salzach, cu o minunata priveliste catre centrul Vechi.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat langa Gradinile Mirabell si aproape de faimosul Palat Mirabell; fiind pozitionat favorabil intre Gara si Centrul Vechi, unde sunt localizate numeroase atractii turistice.

Masa: Mic Dejun

SEJUR AUSTRIA - CRACIUN IN SALZBURG - REVELION SALZBURG 2008 Hotelul este situat langa Gradinile Mirabell si Sala de Congrese, la mica distanta de Gara si de majoritatea obiectivelor turistice.

Masa: Mic Dejun

REVELION LA POALELE ALPILOR 2009 Situat in frumoasa statiune Golling de la poalele Alpilor.

Nume :
Parola :
Inscriere
Login
Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Disneyland  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel New York  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Santa Fe  
Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Dubai Concorde  

Malaysia: Kuala Lumpur
Sejur Malaysia - Hotel Imperial  


Singapore: Singapore
Sejur Singapore- Hotel Marriott  
Grecia: Olympic Beach
Oferte Olympic Beach 2009 - Vila Irida  
 Site-uri in reteaua Ideea Tour Romania :

www.sejurulmeu.ro www.sejur-bulgaria.ro www.sejur-austria.ro www.sejuringrecia.roCopyright ©2006, Ideea Tour.
Realizat de Mihu Olteanu.
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Smarty Web Director - istet si util SEO Romania Horoscop LinkPro Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
Director Web SEO
cazare litoral, litoral 2010, oferte ieftine la mare, oferte litoral, oferte litoral 2010, oferte mare, oferte mare 2010, oferte speciale litoral, litoral 2010, mare 2010, oferte litoral, cazare, oferte cazare, oferte cazare litoral, oferte vacanta, oferte de vacanta, oferte vacante, cazare munte, munte, oferte ieftine la munte, oferte speciale munte, vile la munte, vila la munte, hoteluri la munte, hotel la munte, pensiune, oferte pensiuni, pensiuni la munte, Bulgaria, Nisipurile de Aur, Nisipurile de Aur Bulgaria, hoteluri Bulgaria, litoral Bulgaria, litoral Bulgaria 2010, oferte Bulgaria, oferte Nisipurile de Aur, oferte litoral Bulgaria, sejur bulgaria, vacanta in Bulgaria, Grecia, Halkidiki, Halkidiki Grecia, hoteluri Grecia, litoral Grecia, litoral Grecia 2010, oferte Grecia, oferte Halkidiki, oferte litoral Grecia, sejur Grecia, vacanta in Grecia, agentii de turism, oferte agentii de turism, sejurul meu, www.sejurulmeu.ro